Dienst na verkoop: wij zijn Platinum Preferred Partner

bekijk hier ons P3 certificaat


Als Platinum Preferred Partner beschikken wij gegarandeerd over een permanente stock aan Platinum-omvormers. Ieder type is in principe onmiddellijk ter beschikking en aldus inzetbaar. Zo komen wij zo snel mogelijk ter plaatse en vervangen wij indien nodig onmiddellijk uw Platinum-omvormer, waardoor u zo weinig mogelijk elektriciteitsproductie verliest! ... of hoe Eco Solar Energie ook in de dienst-na-verkoop wil uitblinken...
 
Hier zijn verschillende formules mogelijk:
 

  • Geniet u van een onderhoudscontract ? Dan staan wij kosteloos in voor alles… immers, u ging voor 'zorgeloze zonnige opbrengst'!
  • Constateert u een probleem met uw omvormer en staat u in voor de communicatie en organisatie bij Platinum? Dan komen wij enkel langs voor de operationele plaatsing en rekenen wij u dit aan afhankelijk van locatie en tijdsbesteding.
  • Constateert u een probleem met uw omvormer en lossen wij dit op voor u (zowel administratief als operationeel)? Scherpe prijsofferte en snelle dienstverlening volgt, daar kan u op rekenen!
  • U leest het, ook PV-eigenaars die elders hun installatie kochten, kunnen blijvend bij ons terecht voor de beste dienst-na-verkoop!


Voor gespecialiseerde dienstverlening na verkoop, werken wij nauw samen met volgende partners:


Wij zijn tevens gecertificieerd PV-Cycle inzamelpunt