Win een set zonnepanelen van Eco Solar tijdens Gent-Wevelgem

Ben jij de gelukkige die op 31 maart van Gent-Wevelgem huiswaarts keert met een installatie van zonnepanelen twv 4.000 euro (incl. btw)? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze Eco Solar specialisten via onderstaand formulier. Een van onze specialisten zal met jou contact op nemen voor verdere info.

Sowieso ontvang je van ons een traktatie twv 20 euro op het vrij toegankelijke Koerscafé van de Grote Markt in Ieper tijdens Gent-Wevelgem, van zodra de expertise heeft plaatsgevonden.

 Heb je reeds zonnepanelen laten installeren via Eco Solar? Niet getreurd: bezorg de link van dit formulier aan een kennis die zonnepanelen overweegt, dan ontvang jij ook de traktatie van Eco Solar twv 20 euro tijdens Gent-Wevelgem. Zorg er wel voor dat ze je naam noteren in het veld onderaan. Santé!

 

 

Cliquez ici pour la fiche en Français!

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
Door op verzend te klikken ga ik akkoord met het wedstrijdreglement: *
Verificatie:
1 plus 4  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen

 

 

Download het wedstrijdreglement.