Mission Statement

Op maat van elke individuele klant werkt Eco Solar Energie de technisch optimale en meest economische oplossing uit voor hun specifieke energie problemen en dit steeds vanuit een ecologisch verantwoord standpunt.

 

Eco Solar Energie werkt deze economische en ecologische oplossingen uit vanuit een One-StopShop partnership met onze klanten.

Op deze manier streven we naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten die op hun beurt onze beste ambassadeurs zijn.


Eco Solar Energie focust zich op particuliere en industriële klanten in Vlaanderen, Wallonië, het Brussels gewest en Frankrijk. Door het continue onderzoeken en evalueren van nieuwe technische mogelijkheden en nieuwe markten creëren we een concurrentieel voordeel voor ons en onze klanten.

 

Om dit te bereiken dienen we steeds te streven naar de grootst mogelijke motivatie en betrokkenheid bij onze collega's en toeleveranciers. Dit via een zeer open en positieve communicatie tussen alle betrokken partijen met het aspect veiligheid als prioriteit.